www.kd.fi » Uutiset » KD Helsinki on nimennyt 7 uutta eduskuntavaaliehdokasta

KD Helsinki on nimennyt 7 uutta eduskuntavaaliehdokasta

19.01.2015

Kristillisdemokraattien Helsingin piiri on nimennyt seitsemän uutta eduskuntavaaliehdokasta, mm. kaupunginvaltuutettu Sari Mäkimattilan. Tänään ehdokkaiksi valittiin nuorisotyöaktiivi ja teol.yo. Mikael Elmolhoda, freelancer ja hum.kand. Andreas Forsberg,  TV-tuottaja ja diplomi-insinööri Jaakob Happonen, elokuva- ja tv-ilmaisun opettaja, VTM ja TaK Petteri Hiienkoski, opettaja ja FM Suvi Linjamaa, nuorisotyöntekijä ja evankelista Jani Liukkonen sekä diabeteksenhoidon erikoislääkäri Sari Mäkimattila.

KD:llä on nyt Helsingissä 16 eduskuntavaaliehdosta nimettynä. Aikaisemmin on ehdokkaiksi nimetty filosofian maisteri Tuomas Auvinen, sosionomi Janika Cacho, raamattukouluttaja ja pastori, kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling, myymälänhoitaja Terho Nikulainen, proviisori Petteri Pietikäinen, teologian ylioppilas ja KD Nuorten puheenjohtaja Remo Ronkainen, opettaja Seppo Samppala, YTM ja yrittäjä Hanna-Kaisa Simojoki sekä kasvatustieteen maisteri ja opettaja, KD:n Helsingin piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora.

Lisää ehdokkaita Kristillisdemokraatit nimeävät helmikuun aikana. Jo aiemmin on solmittu vaaliliitto Köyhien Asialla –puolueen kanssa, joilla on 22 ehdokkaan vaaliliitossa yksi – kolme ehdokaspaikkaa.