Keskiviikko 22. tammikuuta 2020

KD-lehti » Juttuarkisto » Kristillisdemokraattien rooli yhä tärkeämpi

Kristillisdemokraattien rooli yhä tärkeämpi

27.11.2014

Bjarne Bergstén

Muutama eduskuntavaali sitten ryhmä opiskelijoita oli tehnyt hienon työn ja haastatellut politiikkoja ja videoinnut eri puolueiden vaalivalmisteluja. Samalla he kysyivät nuorilta, mitä mieltä nämä ovat eri puolueiden vaaliohjelmista ja linjoista.
Kun kysyttiin tarvitaanko Suomessa puolue, joka ajaa nimenomaan kristillistä etikkaa ja moraalia yksi nuori vastasi: ”Ei tarvita. Minulle riittää se yleinen inhimillinen sääntö, että tehkää lähimmäisellesi sen, mikä haluat heidänkin tekevän sinulle”.
On seurakuntien tehtävä kertoa kansalle, keneltä tämä kultainen sääntö on peräisin. Yhä harvempi tietää, että läntinen maailma nojaa Jeesuksen Kristuksen opetuksiin ja hänen opetuslastensa jälkeläisten uhrauksiin.
Mitä enemmän huudetaan, että kirkko on erotettava valtiosta ja seurakuntien (myös vapaiden suuntien) vaikutusvaltaa on pienennettävä monikulttuurisuuden nimissä, sitä tärkeämmäksi käy kristillisdemokraattien rooli.

Siinä, missä sanat eivät paina, siinä teot ovat mannaa.
Olen rohkeasti ylpeä kun pirteä leijonanaaraamme yksin susien seassa taistelee lapsiperheiden puolesta. On rohkaiseva olla mukana tukemassa ydinperheen puolustajia ja huomata miten meidän huipputehokkaat edustajat tekevät laadukasta työtä Suomen ahkerien yrittäjien puolesta. Toimiiko KD myös tulevaisuudessa - se on sinusta ja minusta kiinni.
Poliisilaitosmuutokset ovat vielä kesken. Säästötarpeet ovat valtavat. Sisäministeriö on tehnyt perusteellista työtä. KD:n osuus Suomen turvallisuuden parantamisessa on suuri.
Yksi säästövinkki: Peltipollari valtatie 8:lla Nykarlebyn kohdalla joutaa pois. Otettiin taas selfie kun ajoin kotiin Kronobyn paikallisostaston kokouksesta. 68 km/h 60 alueella, 85 € pienestä eläkkeestä pois. Vaikka olen tarjonnut kuvaa faneille, kukaan ei maksa siitä mitään...