Keskiviikko 29. tammikuuta 2020

KD-lehti » Juttuarkisto » Tulevaisuuden tekijät!

Tulevaisuuden tekijät!

29.11.2012

Markus Kalmi

Puolueemme ratsasti kuntavaaleihin Turvallisuuden tekijät -teemalla. Sama teema tulee varmasti jatkossakin olemaan vahvasti esillä toiminnassamme. Turvallisuus sopiikin erinomaisesti teemaksi puolueelle, jonka ministeri vastaa maan sisäisestä turvallisuudesta. Se sopii myös siksi, että turvallisuus nousee esille monella eri tavalla puolueen ohjelmissa ja kannanotoissa.

Yksi turvallisen yhteiskunnan peruskivistä on perhe. Lapset ja nuoret tarvitsevat turvallisen kasvuympäristön ja aikuiset tarvitsevat perheen tuoman turvaverkon. Tästä syystä onkin ensiarvoisen tärkeää, että KD pitää esillä perheiden tukemista ja perheiden arvoa eri yhteyksissä. Kotihoidon tuki, lapsilisät, ja lapsiperheiden elämää helpottavat palvelut ovat tärkeitä, eikä niistä tule tinkiä huonommassakaan taloudellisessa tilanteessa.

Perheiden tukeminen on tärkeää myös kansakunnan tulevaisuuden kannalta. Materiaalisen yltäkylläisyyden keskellä moni on unohtanut, että nykyisen elintason ylläpitäminen on mahdotonta ilman väestönkasvua. Lasten ja perheiden tukeminen on siis äärimmäisen tärkeää myös koko kansakuntamme tulevaisuuden takia. Turvallisuuden tekijöinä olemme siis myös tulevaisuuden tekijöitä!