Sunnuntai 19. tammikuuta 2020

KD-lehti » Juttuarkisto » Kansa on puhunut!

Kansa on puhunut!

01.11.2012

Sauli Ahvenjärvi

Demokratia elää vaaleista vaaleihin. Vaalit ovat tarkistuspiste, jossa kansalaiset sanovat mielipiteensä harjoitetun politiikan suunnasta. Demokratia toimii kuin takaisinkytketty säätö (anteeksi tekninen termi), jossa poliitiikan toimijat saavat säännöllisin väliajoin äänestäjiltä ohjeen siitä, miten yhteisiä asioita tulisi hoitaa matkalla kohti entistä parempaa yhteiskuntaa.

Olemme juuri kuulleet kansan mielipiteen kuntatason politiikasta. Voimasuhteiden muutosten maltillisuus kertoo siitä, että Suomessa asiat ovat kohtuullisen hyvin. Kristillisdemokraattinen vaihtoehto sai monissa kunnissa aiempaa suuremman tuen, joissakin kunnissa taas KD:n ääniosuus hieman laski edellisistä vaaleista. Vaalin tulos kertoo paitsi KD:n harjoittaman politiikan onnistumisesta, myös kansalaisten arvoista ja arvostuksista ja osaltaan myös vaalityömme onnistumisesta.

Lähes sadentuhannen suomalaisen mielestä KD:n linja on paras! Otamme tämän luottamuksen osoituksen nöyrin ja kiitollisin mielin vastaan tietoisina siitä, että saamamme valtuutus velvoittaa. Tästä on hyvä jatkaa työtä oman kotipaikkakunnan ja koko maan parhaaksi kestäviin kristillisiin arvoihin sitoutuneina, rohkeasti, avoimesti ja rehellisesti tiedostaen, että tällaisella politiikalla on oma paikkansa suomalaisessa yhteiskunnassa!

Suuri kiitos teille kaikille KD-aktiiveille eri puolilla Suomea, jotka annoitte aikaanne, voimianne ja myös varojanne hyvän vaalituloksen saavuttamiseksi. Olette upeita!

Tästä on hyvä jatkaa työtä oman kotipaikkakunnan ja koko maan parhaaksi.

KD:n 2. varapuheenjohtaja