Tiistai 28. tammikuuta 2020

KD-lehti » Juttuarkisto » Lisää KD-ehdokkaita Pirkanmaalle

Lisää KD-ehdokkaita Pirkanmaalle

18.12.2014

”Jommu” Jussila, Repe Mäensivu ja Sari Tanus ovat tuoreet kansanedustajaehdokkaat.
Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piiri asetti viime perjantaina lisää ehdokkaita ensi keväänä käytäviin eduskuntavaaleihin.
Ehdokkaiksi lähtevät erityisnuorisotyönohjaaja Jorma”Jommu”Jussila Kangasalta, Repe Mäensivu  Sastamalasta ja Sari Tanus Tampereelta.
Jorma Jussila on mukana Kangasalan kunnallispolitiikassa ja on KD:n Kangasalan paikallisosaston puheenjohtaja. Jommu Jussilan kotisivut ovat osoitteessa jommu.com.

Repe Mäensivu on matematiikan opiskelija ja KD:n Sastamalan paikallisosaston varapuheenjohtaja.
Sari Tanus on gynekologian erikoislääkäri ja omantunnonvapauteen liittyvän kansalaisaloitteen vireillepanija, ja toimii vaikeissa elämäntilanteissa olevien hyväksi Pelastusarmeijassa ja Itu-projektissa.

Pirkanmaan jo aiemmin nimeämät ehdokkaat ovat Sauli Ahvenjärvi, kansanedustaja TkT, Tampereelta, Veli-Matti Antila, kartoittaja, pääluottamusmies Ylöjärveltä, Riitta Haapala, lastentarhanopettaja ja ammatillinen opettaja Valkeakoskelta, Marika Hakola, lapsityönohjaaja Virroilta, Timo Keskinen, myyntijohtaja ja kasvatustieteiden maisteri Kangasalta, Katja Korpela, omaishoitaja ja sosionomi-diakoniopiskelija Lempäälästä, Riitta Kuismanen, sosiaali- ja terveydenhuollon opettaja, fysioterapeutti ja sosiaalipsykologi Pirkkalasta, Tarvo Laakso, rokkipappi Tampereelta, Tommi Meronen, urheiluselostaja Mänttä-Vilppulasta, Leena Rauhala, kansanedustaja ja sosiaalineuvos Tampereelta sekä Satu Sipilä, sairaanhoitaja ja apulaisosastonhoitaja Tampereelta.