Torstai 20. kesäkuuta 2019

KD-lehti » Juttuarkisto » Riittasisko palaa ruutuun

Riittasisko palaa ruutuun

13.10.2010

Konkaritoimittaja teki kuusi haastatteluohjelmaa TV7:lle

Riittasisko Räike kysyy aiemmilta vierailtaan mitä näille kuuluu tänään.

Pitkän linjan toimittaja Riittasisko Räike palaa ruutun. Yli neljän vuosikymmenen toimittajanuran tehnyt tuttu kasvo kutsuu Mitä tänään kuuluu? -ohjelmaansa vieraiksi ihmisiä, joita on haastatellut aiemmin MTV3:n puolella.

Värikkään uran tehnyt Riittasisko Räike on ollut perustamassa mm. YLEn A-studiota yhdessä Hannu Karpon, Mirja Pyykön ja Arto Tuomisen sekä muiden kolleegojen kanssa. MTV3:een hänet kutsuttiin luomaan yhteiskuntasuhteita, jotta kanava voisi käynnistää uutiset.

Uskoontullessaan Riittasisko työskenteli YK:n lapsen vuoden pääsihteerinä valtioneuvoston kansliassa. Hän palasi MTV3:een ja teki siellä useita hengellisiä televisiosarjoja. Näitä olivat Kuule! Sinua rakastetaan, Takaovi ja Aamupostia. Muutamia vieraita tavataan nyt uudelleen.

– Tulossa on kuusi ohjelmaa. Haastateltavilla on sanottavaa ja heidän kohtaamisensa vuosia sitten kosketti erityisen syvästi itseänikin, Riittasisko kertoo.

TV7, Mitä tänään kuuluu? Joka toinen ti klo 20 ja uusinta su klo 22, alk. 19.10. Ensimmäisenä vieraana evankelista Tapani Suonto.